Machine vaak in storing? Dit is de universele verbetering voor machines

Wij merken bij Jx4 dat er steeds meer vraag komt van productieomgevingen om een proces beter te bewaken. Een machine in storing valt vaak te laat op en dat kost geld. Daarom hebben wij een nieuw product ontwikkeld; de Factoryguard!

Wat is de Factoryguard?

De Factoryguard is een product uit de portfolio van Jx4. Ontwikkeld door een aanhoudende vraag uit de maakindustrie. Het is een kastje met allerlei slimme hardware die je aansluit op een bestaande machine. Een slimme machinebewaking. Als voorproefje hebben wij een demo-omgeving gemaakt. Klik hier en log in met de volgende gegevens om de omgeving te bekijken:

Gebruiker: demo

Wachtwoord: demo

Wat doet de Factoryguard?

Wij sluiten de Factoryguard aan op een bestaande machine en halen de gewenste data en / of signalen op. Deze data geven wij overzichtelijk weer op een intuïtief dashboard en sturen wij een mail en/of chatbericht wanneer er een bepaalde storing optreedt. Op deze manier kan de Factoryguard (een deel van) het proces bewaken.

Kan de Factoryguard ook op mijn machine?

Vrijwel alle machines met een PLC zijn compatibel met de Factoryguard. De storingsmeldingen maken wij zelf aan dus alles is helemaal ingericht op de wensen van de klant. Op deze manier kan de klant meteen reageren op verstoringen van het proces! Ook voor machines zonder PLC zijn er mogelijkheden. Omdat de Factoryguard alleen data en/of signalen uitleest is het niet nodig een machine aan te passen. De machine blijft dus in de originele staat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu